OUR

growing

Family

Onze liefde voor onze familie, het strand, de natuur en creatie van mooie dingen groeit dagelijks. Ook al wonen we aan de andere kant van de wereld van elkaar, we blijven met elkaar verbonden door het delen van onze verhalen, ideeën, passies, foto’s en creaties. Een groeiende familie, een nieuwe generatie, een groeiend netwerk geweldige getalenteerde mensen en wat we samen neerzetten. 

Mara Stork

founder

De persoon achter Seablings. Mama van twee kinderen, dochter, zus, vriendin en ondernemer. Van kind af aan had zij de wens om een eigen product brand op te richten. Zij wist dat ze niet zomaar een merk wilde verkopen. Ze wilde iets wat echt voelde. Iets moois, waar ze blij van word en andere mensen ook blij mee kan maken. Producten met een betekenis, met een verhaal.

Handmade

Exclusives

Seablings vind een fijne en mooie leefomgeving voor iedereen belangrijk. Een vertrouwde en veilige plek, waar je je thuis voelt, waar ook ter wereld. Meer spullen in huis maakt niet per se gelukkiger, fysieke herinneringen en producten waar je elke keer opnieuw een fijn gevoel bij krijgt doen dat wel. Door handgemaakte producten aan te bieden streeft Seablings er naar iedereen te laten zien dat het leven niet perfect is, zowel de creatie van de natuur niet als de creatie van de mens niet. Onze imperfecties mogen we omarmen, aankijken en bewonderen, want dat is want ons mens maakt. Onze emoties, gevoelens en dit leven. Daarom bieden wij handgemaakte producten aan, gemaakt met echte materialen uit de natuur. Elk item is uniek en exclusief, waardoor het doel is de toeschouwer te inspireren.

DO YOU

WANT TO

Work with us?

Seablings gelooft in het bundelen van krachten en talenten en werkt graag samen met andere ondernemers en mensen met liefde voor creatie. Ook biedt Seablings de mogelijkheid om reseller te worden.