Our Services

Seabling in Business

We werken graag samen met iedereen die passie heeft voor styling en graag mooie dingen wil neerzetten. We bieden voor bedrijven aanbod op maat, bijvoorbeeld voor hotels en restaurants. Ook voor particulieren denken we graag mee bij het stylen van een ruimte. 

we share &

CO-CREATE

Inspirerende plaatsen, in harmonie met natuurlijke elementen en door mens gemaakte creaties. Je ogen blijven verwonderen, je fijn voelen in de ruimte en boven alles jezelf geïnspireerd voelen om te leven en te creëren. 

may your place be a blessing to everyone who enters it.

Interior Advice

Seabling voorziet in interieur en styling advies. Kun je wat ideeën gebruiken voor hoe je jouw ruimtes nog fijner, mooier en levendiger kan maken? Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet worden ook jouw interieur dromen binnenkort werkelijkheid!

Retailler

Wil je Seablings verkopen in jouw winkel? We brengen ieder seizoen een catalogus uit voor onze partners en retaillers. Zie je Seablings graag in jouw winkel stralen? Wij ook! Laat ons weten waarom onze visies een match zijn en we nemen contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

OUR PROJECTS

Exquisite places

Heb je een ruimte die wel wat Seabling kan gebruiken? Laat ons weten via ons contact formulier wat je in gedachten hebt en we reageren zo snel mogelijk of en hoe we het samen kunnen realiseren.