FAQS

We got you

We verzamelden enkele van de meest gestelde vragen. Zijn jouw vragen nog niet beantwoord of heb je een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op.

Frequently Asked Questions

Zit er een standaard bij de Schelpenkettingen?

Ja, de Seablings schelpenkettingen worden geleverd met standaard. Het is dus mogelijk om deze neer te zetten. De standaard is gemaakt van recyclede materialen, geverfd en voorzien van een Seablings logo. Het is ook mogelijk de schelpenkettingen zonder de standaard op te hangen. Onze schelpen schilden worden geleverd zonder standaard, ze hebben een haakje op de achterkant waardoor ze wel ook aan een standaard bevestigd kunnen worden.

Hoe kan ik Seablings accessoires het beste schoonmaken?

Wij raden aan om Seabling accessoires voorzichtig met een doekje en met allesreiniger of schoonmaakazijn schoon te maken. Wassen in de wasmachine of met bijtende reinigingsmiddelen raden wij af. De materialen zijn van nature sterk en behouden hun kwaliteit, mits goed onderhouden. De schelpen kunnen breken of loslaten als deze hard vallen of er iets hard tegenaan komt. Door de zon kan eventuele verkleuring in de stof of veren ontstaan. 

Zijn Seablings accessoires geschikt voor buiten?

Wij raden af de accessoires buiten in de openlucht te plaatsen omdat dit invloed kan hebben op verkleuring en verwering van de items. Onder een overkapping of in een serre is geen probleem zo lang de producten niet te veel aan vocht, rook en andere natuurverschijnselen blootgesteld worden. Op deze manier zullen de accessoires minder lang hun oorspronkelijke kwaliteit behouden. 

Waar is Seablings te koop?

Seablings is online verkrijgbaar op Seabling.com, op Etsy en op bol.com. Daarnaast is Seablings regelmatig in het echt te bewonderen op woonbeurzen. Wil je weten waar we wanneer te vinden zijn? Houd onze social media kanalen in de gaten! 

In Nederland en Belgie zijn een aantal locaties waar Seablings accessoires in het echt te bewonderen en te koop zijn. Ook zijn onze items te zien bij verschillende interieur designers, ontmoetingsplekken en horeca gelegenheden.

YOU NEED

SOMETHING

ELSE?

Let us know!